LOVAH Zwolle

Welkom op de informatiepagina van LOVAH Zwolle, de eerste LOVAH afdeling ontstaan uit een dependance!

In september 2013 zijn de eerste AIOS in Zwolle begonnen met hun opleiding tot huisarts, inmiddels is dit aantal gegroeid naar ruim 100 AIOS en in 2016 hebben de eerste AIOS uit Zwolle de opleiding hier afgerond.

Halverwege 2015 is LOVAH Zwolle opgericht door een aantal enthousiaste AIOS uit Zwolle. Van daaruit groeide deze afdeling steeds verder uit. Inmiddels zitten er uit elk jaar van de opleiding minstens twee LOVAH-leden zodat alle groepen goed vertegenwoordigd, bereikt en gehoord kunnen worden. Op dit moment bestaat het bestuur van LOVAH Zwolle uit de volgende leden:

  • Voorzitter – Evelien Hartman
  • Penningmeester – Ines Krabben
  • Secretaris – Patti Vink
  • Werkgroep onderwijs - Lenn Stiekema, Kiana Ansari, Bente Dikken, Alexandra Tsaparas, Suzanne Broeks
  • Werkgroep activiteiten - Lysan de Kroon, Emma van der Bilt, Renate van Doorn

LOVAH Zwolle houdt zich bezig met het verbeteren van het onderwijs en het verbinden van de AIOS. Zo zijn er al veel verschillende leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Elk jaar worden er verschillende lezingen, een AIOS-dag en een kerstdiner georganiseerd. Ook vindt twee keer per jaar een LHK-georiënteerde pubquiz plaats.
Daarnaast heeft LOVAH Zwolle regelmatig overleg met het instituut om de AIOS te vertegenwoordigen en de kwaliteit van het onderwijs te bewaken en te verbeteren.

Voor een actueel overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden, kijk op de LOVAH Zwolle facebook!

Wij staan altijd open voor feedback en nieuwe ideeën. Daarvoor kun je de LOVAH-leden uit je terugkomdag groepje benaderen maar je kunt ook altijd een mail sturen naar zwolle@lovah.nl (link stuurt een e-mail) .

Tot snel bij een van onze activiteiten!

LOVAH Zwolle